Η αλήθεια για τα 19 εκατομμύρια που βρέθηκαν σε βιλα στο Ψυχικό και οι δολοφονίες νονών της νύχτας.

Η εφημερίδα Δημοκρατία έφερε στο φως την είδηση για έφοδο της αστυνομίας σε βιλα στο παλαιό Ψυχικό όπου βρέθηκαν 19.000.000 ευρώ τα οποία ανήκαν σε πολιτικό του χώρου του ΠΑΣΟΚ.


Η αστυνομία λίγες ώρες μετά διέψευσε ότι υπήρξε τέτοια δράση της με μια ανακοίνωση που θέλει και μια δεύτερη ανάγνωση. Τι ακριβώς συμβαίνει τελικά;

Όταν είχε καεί το Μάτι σε σπίτι γνωστού πολιτικού είχαν βρεθεί καμμένα χαρτονομίσματα τα οποία συμφωνα με πληροφορίες του περιβάλλοντος του ήταν 500.000 ευρώ περίπου.


Μετά από αυτό το γεγονός κάποιοι από το χώρο της νύχτας σκέφτηκαν να προσφέρουν υπηρεσίες φύλαξης σε πολιτικούς με κρυμμένα μετρητά δημιουργώντας ιδιωτικά θησαυροφυλάκια σε βίλες στα βόρεια προάστια για τη φύλαξη μεγάλων χρηματικών ποσών.

Έτσι δημιουργήθηκαν και κάποιες ιδιαίτερες εταιρείες σεκιουριτι και ένας παράλληλος πόλεμος αναμεσα σε αυτές τις εταιρείες για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Έτσι τον τελευταίο καιρό βλέπουμε δολοφονίες ιδιοκτητών εταιρειών σεκιουριτι που ήξεραν το πραγματικό περιεχόμενο των κατοικιών που φρουρούσαν και επρεπε να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό όταν άρχισε να τους ακουμπά η αστυνομία.

Όσο αφορά τωρα την συγκεκριμένη είδηση υπάρχει η θεωρία πως διέρρευσε κατά λάθος και πολύ πρόωρα από τις ασυνομικες αρχές καθώς υπάρχει οργανωμένη δράση σε εξέλιξη για την εξάρθρωση όλου του κυκλώματος με τα ιδιωτικά θησαυροφυλάκια της Αθηνας με αποτέλεσμα να τεθεί σε κίνδυνο όλη η επιχείρηση των αστυνομικών αρχών.

Η ιστορία δεν είναι τόσο απλή και το γεγονός ότι έσπευσε να την χαρακτηρίσει  σαν fake news γνωστό site που φημίζεται για τις κρυφές διασυνδέσεις του με τις αστυνομικές αρχές επιβεβαιώνει αντί να καταρρίπτει την είδηση.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου